Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πέρασε από την Κρήτη ο Εθνικός

Σημαντική νίκη για την παραμονή του στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος πέτυχε ο Εθνικός που επικράτησε του Ρεθύμνου εκτός έδρας με 15-6 για την 8η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και με ισχυρό όπλο την άμυνα πρόσθεσαν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους.

Παρά την άνετη επικράτησή τους όμως, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την πρώτη περίοδο ισόπαλες με 2-2.

Η συνέχεια όμως ανήκει στον Εθνικό που με την εξαιρετική αμυντική του λειτουργία σε συνδυασμό με τις επιθετικές λύσεις που βρήκε, ανέβασε κατά πολύ τον δείκτη.

Έτσι, με επιμέρους σκορ 6-1 οι «κυανόλευκες» πήγαν προηγούμενες με 8-3 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός δεν άλλαξε και οι παίκτριες της Άννας Χατζηγεωργάκη αύξησαν κι άλλο το προβάδισμά τους στο ματς κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη (12-3).

Στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης τα πάντα είχαν κριθεί και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει γνωστό το τελικό σκορ.

Τελικά, οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 15-6 αποδεικνύοντας την ανωτερότητά τους κόντρα στις αντιπάλους τους.

Με τη νίκη του αυτή ο Εθνικός παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Ηρακλή, ενώ ταυτόχρονα αποσπάστηκε 6 πόντους από τη ΝΕ Πατρών που ακολουθεί.

Αντίθετα, η νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, που προερχόταν από δύο σερί νίκες, ηττήθηκε δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν από τον Εθνικό, ωστόσο διατηρεί τις ελπίδες της για την εκπλήρωση των στόχων της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου