Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω...



Από τον Μιχάλη Κοντορίνη
Καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στην Α1 έκανε ο ΝΟ Ρεθύμνου που επικράτησε του Πανιωνίου με 5-4, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα και μάλιστα επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις φιλοξενούμενες, αφού με συνεχόμενα τέρματα αιφνιδίασαν τις αντιπάλους τους και ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 3-1.

Ωστόσο, η αντίδραση των παικτριών του Νίκου Μπαμπάνα ήταν άμεση και με επιμέρους σκορ 2-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο έφεραν το ματς στα ίσια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (3-3).

Το δεύτερο μισό της αναμέτρησης δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο το πρώτο, μιας και κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και το άγχος για την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Αυτές όμως που στάθηκαν λίγο πιο ψύχραιμες ήταν οι παίκτριες του Κώστα Φιτσανάκη, αφού στο τέλος της τρίτης περιόδου κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα στο σκορ με βραχεία κεφαλή (4-3).

Η τελευταία περίοδος του παιχνιδιού ήταν και η πιο καθοριστική, αφού τίποτα δεν είχε κριθεί και όλα κρέμονταν από μια κλωστή.

Τελικά, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Ρέθυμνο, καθώς η ισοπαλία στο επιμέρους σκορ του οκταλέπτου δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη τους αυτή οι Κρητικές έφθασαν τους 6 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον ατενίζουν με πολύ μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, στο τέλος του πρώτου γύρου ο Πανιώνιος παρουσιάζει μία απογοητευτική εικόνα και η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την επίτευξη των στόχων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου