Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΡ

Πρώτο παιχνίδι στην Κρήτη για ΝΟΡ
10/12/10

Το πρώτο της παιχνίδι σε Κρητικό έδαφος θα δώσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, όπου αύριο στις 13.30 το μεσημέρι θα φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου τον Ηρακλή, για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, μετά από τις δύο ήττες του περασμένου Σαββατοκύριακου, από Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που έρχεται λίγο περισσότερο στα μέτρα της.
Ο Κώστας Φιτσανάκης μίλησε στην Κρητική Επιθεώρηση για τα παιχνίδια με τους δύο μεγάλους του γυναικείου πόλο, αλλά και για την συνέχεια στις υποχρεώσεις της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία. «Μέχρι τώρα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τις τρεις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες και από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα για εμάς, αλλά και ένας τρόπος να αντιληφθούμε άμεσα τα στάνταρ της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Αποτελεί μεγάλη τύχη για τα νεαρά μας κορίτσια να αγωνίζονται με αυτές τις αντιπάλους και να παίρνουν αυτές τις εμπειρίες. Εμείς, τώρα, που κατά κάποιο τρόπο ομαλοποιείται το πρόγραμμα μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με στόχο να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς».
ΤΑ Φ.Α. ΤΟΥ ΝΟΡ
Βουλιαγμένη – ΝΟ Ρεθύμνου 15-3
Τα οκτάλεπτα: 7-1, 4-1, 2-1, 2-0.
Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 1, Μελιδώνη 1, Κόνουκ 2, Λιόση 1, Δήμου 1, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 2, Παντελίδου 2, Ξενάκη 1.
Νο Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ταβούρογλου 1, Φαρμάκη 2.
ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 6 – 19
Τα οκτάλεπτα: 1-7, 0-6, 2-4, 3-2.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Πατσαχάκη 2, Δρανδάκη 1, Φραγκιουδάκη 1, Φαρμάκη 2, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Τσαγδή, Ταβούρογλου, Παλληκαράκη, Καζίλα, Τσόγκα, Παπουτσιδάκη, Μπεκρή, Γρηγοράκη, Πετράκη.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)
Βουλιαγμένη – ΝΟ Ρεθύμνου 15 – 3
Ολυμπιακός – Ηρακλής 11 – 6
Πανιώνιος – Νηρέας Χαλανδρ. 9 – 8
ΝΕ Πατρών – Εθνικός 6 – 9
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. Βουλιαγμένη 9
2. Ολυμπιακός 9
3. Εθνικός 6
4. ΝΕ Πατρών 3
5. Ηρακλής 3
6. Νηρέας Χαλανδρίου 3
7. Πανιώνιος 3
8. ΝΟ Ρεθύμνου 0


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου