Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

Κορασίδες ΝΟΡ-Σταθερή αξία επιτυχιών!
08/12/10

Νέα μεγάλη επιτυχία για το Ρεθυμνιώτικο πόλο, καθιστά η πρόκριση της ομάδας κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες της χώρας, μετά από την διεξαγωγή των δύο ομίλων της τελικής φάσης.

Ο ΝΟΡ επικράτησε των ΝΟ Χίου (15-12) και ΝΟ Χανίων (8-7), αναδείχθηκε ισόπαλη με το ΝΟ Λάρισας (8-8), ενώ ηττήθηκε από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου (18-6), κατακτώντας την 2η θέση του Β’ ομίλου. Με την πρώτη ομάδα του Τρίτωνα, αλλά και με τις Πανιώνιο και Βουλιαγμένη από τον 1ο όμιλο είναι οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν –την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ο ΝΟΡ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Πανιώνιο και εφόσον κερδίσει θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό, ενώ αν ηττηθεί θα παίξει στον μικρό τελικό.
Η παρουσία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στις τέσσερις κορυφαίες της χώρας στην κατηγορία, αποτελεί τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι και η μοναδική επαρχιακή ομάδα, που βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κάτι ανάλογο είχε επιτύχει και η ομάδα Μίνι Παίδων το 2002, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Βεβαίως και αυτή η επιτυχία αντανακλά σε ολόκληρο το Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό και αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που δουλεύει ο υγρός στίβος στο Ρέθυμνο. Αυτές οι συνεχόμενες επιτυχίες αποτελούν άθλο για τους ανθρώπους του ΝΟΡ, που δουλεύουν με εργατικότητα και μεθοδικότητα, μην έχοντας καν κολυμβητήριο.
Χατζηδάκης: "Πρόκειται για μια πολύ καλή φουρνιά κοριτσιών"
Όπως ήταν αναμενόμενο ο τεχνικός της ομάδας κορασίδων πόλο του ΝΟ Ρεθύμνου, Κώστας Χατζηδάκης, ήταν πλήρως ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας. Κάτι που δεν έκρυψε μιλώντας στην Κρητική Επιθεώρηση «Είναι μια πολύ σπουδαία επιτυχία για τα κορίτσια και για τον σύλλογο, που μας γεμίζει με αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια τόσο των υπόλοιπων ομάδων, αλλά και αυτής της ομάδας τα επόμενα χρόνια.
Αυτά τα κορίτσια έχουν πολύ ταλέντο και δουλεύουν μαζί για ενάμισι χρόνο και σίγουρα στο μέλλον θα παρουσιαστούν πιο δυνατά. Ήδη έξι από αυτά τα κορίτσια βρίσκονται στην γυναικεία ομάδα και πολύ σύντομα θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της, αφού πρόκειται για μία πολύ καλή φουρνιά. Η παρουσία μας στις 4 κορυφαίες ομάδες της χώρας στις Κορασίδες, μας δικαιώνει για την επιλογή μας να αγωνιστούμε με δικά μας κορίτσια στην Α1, αφού η πρόοδος τους θα είναι πιο γρήγορη, με τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν.
Θα πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά ότι άξιζαν οι θυσίες και οι κόποι που κάναμε όλοι μας, αυτό το διάστημα, για να φτάσουμε τόσο ψηλά. Όμως, ως γνωστό, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί και για να συμβεί αυτό, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά στο μέλλον».
Φιτσανάκης: "Στο μέλλον η γυναικεία ομάδα θα στηριχθεί σε αυτά τα κορίτσια"
Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος και ο τεχνικός υπεύθυνος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΝΟ Ρεθύμνου, Κώστας Φιτσανάκης, απονέμοντας τα συγχαρητήρια σε παίκτριες και προπονητή της ομάδας κορασίδων. «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο τα κορίτσια, όσο και ο Κώστα Χατζηδάκης, για την δουλειά που έκαναν και το αποτέλεσμα που έφεραν. Με την είσοδο  τους στην κορυφαία τετράδα της χώρας στην κατηγορία, αποδεικνύουν ότι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, δείχνει ότι αξίζει να τους δώσουμε σημασία και εμπειρίες και στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, ότι στο εγγύς μέλλον η γυναικεία ομάδα θα στηριχθεί σε αυτά τα κορίτσια. Εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια».
ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Λάρισας 8 – 8
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 2-1, 1-2.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Τσόγκα 1, Παπουτσιδάκη 4, Α-Μ. Δελήμπαση 2, Γρηγοράκη 1, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Στεφανάκη, Θεοδωράκη, Σταυρουλάκη, Πίσσα, Γαγάνη, Λιονή, Φωτίου, Α. Δελήμπαση, Παπουτσιδάκη, Δρυγιαννάκη, Γαβαλά, Ταταράκη.
ΝΟ Χίου – ΝΟ Ρεθύμνου:
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-6, 4-3, 2-3.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Τσόγκα 6, Παπουτσιδάκη 4, Α-Μ. Δελήμπαση 1, Γρηγοράκη 3, Φωτίου 1.
ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Χανίων 8 – 7
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-0, 2-1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Τσόγκα 2, Παπουτσιδάκη 4, Α-Μ. Δελήμπαση 1, Γρηγοράκη 1.
Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟ Ρεθύμνου 18 – 6
Τα οκτάλεπτα: 6-0, 5-0, 2-2, 5-4.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Α-Μ. Δελήμπαση 2, Α. Δελήμπαση 2, Γαβαλά 2.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
1η αγωνιστική
ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Λάρισας 8 – 8
Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟ Χίου 21 – 5
2η αγωνιστική
ΝΟ Χίου – ΝΟ Ρεθύμνου 12 – 15
ΝΟ Χανίων – Τρίτων Αμαρουσίου 3 – 17
3η αγωνιστική
ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Χίου 7 – 7
ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Χανίων 8 – 7
4η αγωνιστική
Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟ Ρεθύμνου 18 – 6
ΝΟ Χανίων – ΝΟ Λάρισας 5 – 5
5η αγωνιστική
ΝΟ Χίου – ΝΟ Χανίων 13 – 9
ΝΟ Λάρισας – Τρίτων Αμαρουσίου 5 – 22
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1. Τρίτων Αμαρουσίου 8
2. ΝΟ Ρεθύμνου 5
3. ΝΟ Χίου 3
4. ΝΟ Λάρισας 3
5. ΝΟ Χανίων 1
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
09.00 Πανιώνιος – ΝΟ Ρεθύμνου
10.00 Τρίτων Αμαρουσίου – Βουλιαγμένη
ΤΕΛΙΚΟΙ
16.00 Μικρός Τελικός
17.00 Μεγάλος Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου