Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στην ελίτ της Ελλάδας οι γυναίκες του ΝΟΡ


29/06/11


Την 6η θέση κατέλαβε η ομάδα Νέων Γυναικών πόλο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, μετά από την διεξαγωγή της τελικής φάσης που έγινε στην Αθήνα 24-26 Ιουνίου.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα μπορεί να γνώρισε πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά από μόνη της, η κατάκτηση της 6ης θέσης αποτελεί μια τεράστια επιτυχία. Εξάλλου, το γυναικείο τμήμα του πόλο έχει πετύχει τόσα πολλά την φετινή χρονιά. Όσο και να φαίνεται απίστευτο, ο ΝΟ Ρεθύμνου για τη φετινή χρονιά συγκαταλέγεται σε όλες τις κατηγορίες στην κορυφαία εξάδα στην Ελλάδα, αφού τερμάτισε 6ος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, 4ος στο πρωτάθλημα κορασίδων και 6ος τώρα στις Νέες Γυναίκες.
Στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών, ο ΝΟ Ρεθύμνου αν και πάλεψε όλα τα παιχνίδια πλην αυτού με τον Ηρακλή, ηττήθηκε από τους Γλυφάδα (7-2), Ηρακλή (19-3), Βουλιαγμένη (9-5), Πανιώνιο (11-5) και Τρίτωνα Αμαρουσίου (12-7). Η ομάδα του Αμαρουσίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κάνοντας το απόλυτο και φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου.
Χατζηδάκης: "Θετικότατος ο απολογισμός"
Τα συναισθήματα του τεχνικού της ομάδας, Κώστα Χατζηδάκη ήταν ανάμικτα, μιας και δεν μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από την εξαιρετική πορεία των κοριτσιών. Ο νεαρός τεχνικός του ΝΟΡ, περίμενε το κάτι παραπάνω από τις έμπειρες αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίες όμως επηρεάστηκαν από τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
«Αδιαμφισβήτητα είναι χαρά μας που είμαστε στην 6άδα της Ελλάδας και σίγουρα οι μικρές αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια σημαντική εμπειρία. Ουσιαστικά αποτέλεσε για αρκετά κορίτσια και ένα είδος προετοιμασίας για το πρωτάθλημα κορασίδων τη νέα χρονιά. Κάποια μεγάλα κορίτσια που θα τραβούσαν το κουπί, δεν έκαναν πολύ προπόνηση λόγω Πανελληνίων, για αυτό δεν είχαμε σταθερότητα στην απόδοση μας. Πάντως, είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε στην τελική φάση στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχοντας παράλληλα το πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας.
Στα κορίτσια αξίζουν συγχαρητήρια που με πολύ δουλειά κρατούν σε υψηλό επίπεδο τον σύλλογο.
Γενικότερα, με την τελική φάση των Νέων Γυναικών, έκλεισε η φετινή χρονιά, η οποία για αυτά τα κορίτσια ήταν πολύ δύσκολη, αφού πολλά από αυτά συμμετείχαν και στην Α1, με τις Γυναίκες
Ο απολογισμός μας είναι πέρα για πέρα θετικό αφού καταφέραμε να είμαστε στην κορυφαία εξάδα σε όλες τις κατηγορίες που αγωνιστήκαμε, εκτός από την κατηγορία των Νεανίδων. Στις Γυναίκες τερματίσαμε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Α1, την ίδια θέση καταλάβαμε στην κατηγορία Νέων Γυναικών, ενώ στις κορασίδες, αναδειχθήκαμε η 4η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.
Πλέον τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και τους αξίζει, για να ανανεωθούν και να επιστρέψουν σε περίπου ένα μήνα για να ξεκινήσουμε και πάλι την δουλειά για την επόμενη χρονιά. Γιατί μπορεί να έχουμε καταφέρει σημαντικά πράγματα με την είσοδο μας στην εξάδα, αλλά για να μπούμε στα μετάλλια χρειαζόμαστε ακόμη πολύ δουλειά», κατέληξε στις δηλώσεις του στην Κρητική Επιθεώρηση, ο Κώστας Χατζηδάκης.
ΤΑ Φ.Α. ΤΟΥ ΝΟΡ
Γλυφάδα – ΝΟ Ρεθύμνου 7 – 2
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-0, 0-0, 2-1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Φραγκιουδάκη 2, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Γρηγοράκη, Τσόγκα, Παπουτσιδάκη, Κυριακάκη, Στεφανάκη, Δελήμπαση, Φωτίου, Αγγελάκη, Γαβαλά, Πίσσα, Γαγάνη, Σταυρουλάκη, Μανουσάκη.
Ρέθυμνο – Ηρακλής 3 – 19
Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-6, 1-5, 1-4.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Φραγκιουδάκη 3.
Βουλιαγμένη – ΝΟ Ρεθύμνου 9 – 5
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-0, 2-3, 2-1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Φραγκιουδάκη 2, Τσόγκα 1, Παπουτσιδάκη 1, Μανουσάκη 1.
ΝΟ Ρεθύμνου – Πανιώνιος 5 – 11
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 2-2, 1-3.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Φραγκιουδάκη 2, Παπουτσιδάκη 1, Μανουσάκη 2.
Τρίτων – ΝΟ Ρεθύμνου 12-5
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 4-2, 2-2.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Χατζηδάκης): Φραγκιουδάκη 3, Γρηγοράκη 1, Τσόγκα 1.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τρίτωνας 15 5-0-0
2. Ηρακλής 12 4-0-1
3. Πανιώνιος 9 3-0-2
4. Γλυφάδα 6 2-0-3
5. Βουλιαγμένη 3 1-0-4
6. ΝΟ Ρεθύμνου 0 0-0-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου