Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Πρωτιά με άνεση για το μίνι παίδων του ΝΟ Ρεθύμνου-ρεθεμνιωτικα νεα

Πρωτιά με άνεση για το μίνι παίδων του ΝΟ Ρεθύμνου
21/06/11


Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ομάδα μίνι παίδων του ΝΟ Ρεθύμνου, στην Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα παιδιά (γεννηθέντα από το 1999 και μικρότερα), του Κώστα Φιτσανάκη, έκαναν περίπατο, αν και είχαν πολύ δυνατούς αντιπάλους, πετυχαίνοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή, με το ΝΟΡ να επικρατεί με 19-1 της Πετρούπολης, για να ακολουθήσει ο θρίαμβος με 12-3 επί του Πανιωνίου, στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Στα δφύο Κυριακάτικα παιχνίδια ήρθαν δύο ακόμη νίκες, με το ΝΟΡ να επικρατεί με 13-2 του ΝΟ Καλαμακίου και στη συνέχεια να κερδίζει με 9-5 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 1ης θέσης.
Η Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να γίνει το τριήμερο 8-10 Ιουλίου, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμη ο τόπος διεξαγωγής του.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου