Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη σωτηρίας πέτυχε ο Νηρέας Χαλανδρίου επί του Ρεθύμνου με 14-7 για την 13η αγωνιτική του πρωταθλήματος, υπερκαλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά με την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.

Οι παίκτριες του Χάρη Γιακουμάτου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ αρκετά νωρίς, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 3-2.

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για τις γηπεδούχες, αφού με επιμέρους σκορ 5-2 διεύρυναν το πλεονέκτημά τους στα 4 τέρματα διαφορά στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (8-4).

Έτσι, στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Νηρέα πλησίασε ακόμη πιο πολύ τη νίκη, αφού παρουσιάστηκε βελτιωμένη στην άμυνα βρίσκοντας ταυτόχρονα λύσεις στην επίθεση.

Στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα οι παίκτριες του Κώστα Φιτσανάκη προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ ώστε αν μπορούσαν, να πετύχαιναν κάτι καλό.

Ωστόσο, οι γηπεδούχες βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και παίζοντας σοβαρά και συγκεντρωμένα επικράτησαν εύκολα με το τελικό 14-7.

Μία νίκη που ξεκόλλησε τον Νηρέα από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον ελπίζει βάσιμα στην παραμονή στην κατηγορία φθάνοντας τους 7 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα της Κρήτης αυτή τη στιγμή έχει 6 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο, ωστόσο έχει την ευκαιρία να σώσει την παρτίδα στο εντός έδρας παιχνίδι με τις «κυανέρυθρες».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Ρεθύμνου έχει και δύο αγώνες λιγότερους, εκείνους με τη Βουλιαγμένη και τη ΝΕ Πατρών εντός έδρας.


Νηρέας Χαλανδρίου-Ρέθυμνο 14-7

Τα 8λεπτα: 3-2, 5-2, 2-0, 4-3.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης.
Νηρέας Χαλ. (Χάρης Γιακουμάτος): Μαντζάνα 4, Βασιλακοπούλου Μ. 3, Βασιλακοπούλου Α. 2, Ζιλέτ 2, Διαμαντοπούλου 2, Βάσιλα 1.
Ρέθυμνο (Κώστας Φιτσανάκης): Φαρμάκη 2, Πατσαχάκη 2, Ταβούρογλου 1, Φραγκιουδάκη 1, Μπεκρή 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου