Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Παρέμεινε στην Α1 πόλο γυναικών ο ΝΟΡ


Μία ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε χθες στο παλμαρέ του ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έστω και με πολύ δόση άγχους κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (8-8) από τον Πανιώνιο και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α1 πόλο γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Ο χρυσός βαθμός της ισοπαλίας και της παραμονής στην κατηγορία ήρθε 9’’ πριν από τη λήξη χάρη σε γκολ της Έλενας Φαρμάκη, που έγραψε το τελικό 8-8. Με αυτό το αποτέλεσμα τόσο ο ΝΟΡ όσο και ο Πανιώνιος εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α1, με το Νηρέα Χαλανδρίου να υποβιβάζεται στην Α2 πόλο Γυναικών.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη και να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Έστω και στο φινάλε του ματς η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατόρθωσε να πάρει το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας και να μείνει στην Α1.
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τη λήξη του παιχνιδιού, ο Κώστας Φιτσανάκης ήταν πολύ ικανοποιημένος με αυτή την επιτυχία του γυναικείου τμήματος του συλλόγου, όπου κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο στόχο του, τερματίζοντας στην 6η θέση στην Α1.
«Είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στην αρχή της χρονιάς ότι θα καταλήξουμε 6οι στην Α1 πόλο Γυναικών. Μας δόθηκε η ευκαιρία τον περασμένο Σεπτέμβριο να αγωνιστούμε στην Α1 και την αρπάξαμε θέλοντας να δώσουμε ευκαιρίες στα μικρά κορίτσια του συλλόγου μας. Με την παρουσία τους, κατάφεραν να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που κατάφεραν αυτή την επιτυχία, με αντιπάλους ιστορικές και σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμη τον πρόεδρο και το υπόλοιπο Δ.Σ. που ήταν δίπλα στην ομάδα κα’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα (σ.σ. χθες) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου να μας δει και να μας συμπαρασταθεί. Πλέον, θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε και θα απολαύσουμε την επιτυχία που επιβράβευσε τους κόπους μιας χρονιάς».
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 2-1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Παληκαράκη 1, Φαρμάκη 3, Φραγκιουδάκη 1, Πατσαχάκη 2, Μανουσάκη 1.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
1. Βουλιαγμένη 38
2. Ολυμπιακός 38
3. Εθνικός 27
4. Ηρακλής 22
5. ΝΕ Πατρών 16
6. ΝΟ Ρεθύμνου 8
7. Πανιώνιος 7
8. Νηρέας Χαλανδρίου 7 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου