Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Γιουλούντας του ΝΟΡ στην Εθνική Εφήβων

Μεγάλη επιτυχία για το Ρεθυμνιώτικο πόλο η κλήση του Μιχάλη Γιουλούντα στην Εθνική ομάδα  Εφήβων.
Ο Ρεθυμνιώτης πολίστας του ΝΟΡ είναι μεταξύ των 21 αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος, για το καμπ προετοιμασίας που λαμβάνει χώρα στο Ζάππειο κολυμβητήριο, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή.
Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη για το Ρεθυμνιώτικο πόλο, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρώτη φορά που καλείται παίκτης που αγωνίζεται στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου στην Εθνική ομάδα.
Στόχος του Μιχάλη Γιουλούντα είναι να μην μείνει σε αυτή την κλήση, αλλά να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του για να συμπεριληφθεί στους 17 «εκλεκτούς» που θα αποτελέσουν την τελική σύνθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Ο Μιχάλης Γιουλούντας ξεκίνησε την ενασχόληση του με το πόλο σε ηλικία 12 ετών ενώ πριν ήταν αθλητής της κολύμβησης. Διακρίνεται όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος του και την εργατικότητα του, στοιχεία τα οποία του έφεραν μέχρι τώρα πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι ενεργός μέλος της ανδρικής ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει διακριθεί και με την ομάδα Εφήβων του ΝΟΡ πέρυσι, συμμετέχοντας στο Final-8 του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων έχουν κληθεί οι:
Μπεζιλιώτης (Λάρισα), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαλτέρης (Π. Φάληρο), Φάρσαρης (Ηρακλής), Δερβίσης, Πρέκας (Ολυμπιακός), Σολανάκης, Φωκάς (Ν.Ο. Χανίων), Φώσκολος (Πετρούπολη), Λάππας, Γαβαλάς, Φουτρής (Πανιώνιος), Δανιήλ (Καρδίτσα), Γουλούντας (Ρέθυμνο), Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Λουιζίδης, Καπετανάκης (Βουλιαγμένη), Χρυσοσπάθης, Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Καζάζης (Γλυφάδα), Γούβης (Γερμανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου