Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αναμενόμενη ήττα πριν από τους "τελικούς" για το ΝΟΡ


Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου το περασμένο Σάββατο στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης με 14-8 από τον Ηρακλή για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα καθοδηγήθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη, αφού ο προπονητή της, Κώστας Φιτσανάκης ακολούθησε τους άνδρες που παράλληλα αγωνιζόταν στην Αθήνα για τον Α’ Γύρο της Β’ Εθνικής.
Ο ΝΟ Ρεθύμνου, μην έχοντας στη σύνθεση του την Κρυσταλία Διαμαντίδη, προσπάθησε, έκανε καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του γηραιού και υπέστη φυσιολογικά την ήττα. Εξάλλου, τα παιχνίδια που θα ψάξει τους βαθμούς που χρειάζεται για να σωθεί έρχονται τις επόμενες αγωνιστικές. Μάλιστα οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές είναι όλη η χρονιά για τον Ρεθυμνιώτικο σύλλογο, όπου καλείται να πάρει 3-4 βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά στην κατηγορία. Την επόμενη 12η αγωνιστική ο ΝΟΡ θα φιλοξενήσει τη ΝΕ Πατρών, καλώς εχόντων των πραγμάτων και αφού λειτουργούν τα κολυμβητήρια σε Χανιά ή Ηράκλειο, ενώ ακολουθούν τα δύο ντέρμπι ουραγών. Για την 13η αγωνιστική ο ΝΟ Ρεθύμνου θα ταξιδέψει ως την Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον τελευταίο της βαθμολογίας Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί στην Κρήτη τον Πανιώνιο. Δύο ομάδες τις οποίες, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, τις κέρδισε στον α’ γύρο, έχοντας αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Επιστρέφοντας στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ο ΝΟΡ κόντραρε στα ίσα τον Ηρακλή στο πρώτο οκτάλεπτο, μην του επιτρέποντας να επιβάλλει το δικό του ρυθμό (2-2). Αυτό συνέβη όμως στην δεύτερη περίοδο, εκεί όπου ο «γηραιός» εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα και κατόρθωσε να χτίσει μία σημαντική διαφορά, της τάξεως των τεσσάρων γκολ (7-3), κάνοντας πιο εύκολη τη συνέχεια για αυτόν. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε με την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με έξι γκολ διαφορά (11-5), μετατρέποντας σε διαδικαστικού χαρακτήρα την τελευταία περίοδο.
Διαιτητές: Σπανούδης, Σταυρίδης.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-1, 4-2, 3-3.
Ηρακλής (Γιώτης Ιωακειμίδης): Τζήμα 5, Μαρ. Φλώρου 3, Μ. Πλευρίτου 2, Φάντσερ 2, Τζελέπη 1, Ζάντου 1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Φαρμάκη 3, Ταβούρογλου 2, Φραγκιουδάκη 1, Παλληκαράκη 1, Πατσαχάκη 1.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (11η)
Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου  11 – 3
Ηρακλής – ΝΟ Ρεθύμνου 14 – 8
ΝΕ Πατρών – ΝΟ Βουλιαγμένης 6 – 18
Πανιώνιος – Εθνικός 2 – 8
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 31
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 28
3. Εθνικός 21
-. Ηρακλής 21
5. ΝΕ Πατρών 12
6. ΝΟ Ρεθύμνου 6
-. Πανιώνιος 6
8. Νηρέας Χαλανδρίου 3
* ΝΟ Βουλιαγμένης και ΝΟ Ρεθύμνου, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
Η ΕΠΟΜΕΝΗ (12η – 26/03)
ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος
ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΕ Πατρών
Εθνικός – Ολυμπιακός
Νηρέας Χαλανδρίου – Ηρακλής


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου