Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

multiproject.gr

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Ν.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ολοι είναι έτοιμοι να το γιορτάσουν στο Ρέθυμνο, όπου η Κρητική φιλοξενία είναι στο φόρτε της.
Ο Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου, διοργανώνει με τεράστια επιτυχία, όπως όλοι με ενημερώνουν από την Κρήτη, το τουρνουά κορασίδων, προτάσσοντας κατά βάση την φιλοξενία και την φιλία που δημιουργείται από τέτοιας φύσης διοργανώσεις.

Αμέσως μετά το τέλος και της τρίτης αγωνιστικής, μετά το δραματικό σε εξέλιξη ματς, και σούπερ τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα στα κορίτσια του Ρεθύμνου και σε αυτά των Χανίων, το οποίο τελείωσε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 7-6, όλες οι αποστολές παρέμειναν στον χώρο του κολυμβητηρίου, όπου θα επακολουθήσει πάρτι με πολύ φαγητό και πολύ κέφι. Τελικά είχαν δίκιο όλοι αυτοί που σκέφτονταν να κατέβουν στην Κρήτη, αφού είναι δεδομένο ότι περνάς καλά, με όλη την σημασία της λέξης.

Στα αγωνιστικά, το Ρέθυμνο επικράτησε σε ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι της ομάδας των Χανίων. Το αποτέλεσμα ήταν 6-6 και οι προσπάθειες εκατέρωθεν πολύ σημαντικές για το γκολ της νίκης. Τελικά το κατάφεραν οι κοπέλες του Ρεθύμνου και η λήξη βρήκε τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα, να χειροκροτεί τις προσπάθειες των κοριτσιών και να χαίρεται για την νίκη.

Στον πρώτο αγώνα της τρίτης αγωνιστικής, που ουσιαστικά ήταν και ο άτυπος τελικός, η Βουλιαγμένη επικράτησε πολύ εύκολα του Ολυμπιακού με το εντυπωσιακό 13-1 (7-0, 3-0, 1-0, 2-1)
Σκόραραν για την Βουλιαγμένη οι Ξενάκη 4, Σελετοπούλου 3, Χυδηριώτη 2, Καλογεράκου 1, Ζοφώλη 1, Ντάσιου 1, Λακουμέντα 1. Για τον Ολυμπιακό, το γκολ πέτυχε η Πέτα.

Στην βαθμολογία προηγείται η Βουλιαγμένη με 9 και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 6, το Ρέθυμνο με 3 και τα Χανιά μαζί με το Ρέθυμνο (Β) με 0.

Από αυτό το μπλογκ, και εκπροσωπώντας τους γονείς που στείλαμε τα παιδιά μας κάτω στην Κρήτη, θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς τους διοργανωτές, οι οποίοι, κατά γενική ομολογία, κάνουν τα πάντα, για να περάσουν τα παιδιά μας όσο πιό όμορφα μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου